ΤΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ

Το ταξίδι με το Jeanneau SUN ODYSSEY 490 είναι μια περιπέτεια στην ανώτερη ιστιοπλοΐα. Είναι η εγγύηση για ασυμβίβαστη αξιόπλοης υπεροχής που δεν βάζει όρια στα επίπεδα άνεσης. Είναι η αφοσίωση στη συναρπαστική απόδοση που είναι εύκολο να επιτευχθεί μέσω υψηλής απόκρισης διαισθητικό σχεδιασμό. Και η εγγύηση ποιότητας που δε διαπραγματεύεται την αντοχή. Εξισορροπώντας αυτά τα στοιχεία, το JEANNEAU SUN ODYSSEY 490 σας διαβεβαιώνει για μια εμπειρία ιστιοπλοΐας που προσφέρει καθαρή, ανόθευτη αίσθηση.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Σχεδιασμένο από τον Philippe Briand και τον Jean-Marc Piaton, το νέο Sun Odyssey 490 συνδυάζει επιτυχώς το σύγχρονο στυλ και την αρμονία, σεβόμενη την κληρονομιά των 27 χρόνων της.
Αυτό το ιστιοφόρο από 49 πόδια έχει φέρει επανάσταση στην κρουαζιέρα: είναι το μόνο ιστιοφόρο στην κατηγορία του που διαθέτει κίνηση στο κατάστρωμα χωρίς εμπόδια. Για παράδειγμα, τα πλαϊνά καταστρώματα είναι κεκλιμένα, με κλίση προς το πάτωμα του πιλοτηρίου, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πατήσετε πάνω από το κύμα!
Η ζωή στο πλοίο δεν ήταν ποτέ τόσο απλή και άνετη.
Είστε έτοιμοι να ζήσετε μια μοναδική περιπέτεια στη θάλασσα; Με το Jeanneau SUN ODYSSEY 490 Yacht θα ζήσετε τη θάλασσα με πάθος. Μια έντονη αίσθηση της θάλασσας, η αρμονία με τη φύση σε συνδυασμό με την άνεση και την ασφάλεια.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CE

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

ΓΚΑΛΕΡΙ

ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Τώρα είναι η ώρα να αγκαλιάσετε το ένστικτό σας για να νιώσετε πραγματικά ζωντανοί.
Ο ωκεανός είναι εκεί έξω και περιμένει. Είστε έτοιμοι να τον νιώσετε;